Kahve falında hacca gitmiş birini görmek

Kahve falında hacca gitmiş birini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yolunda gideceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında hacca gitmiş birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında hacdan geleni görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında hac yemeği vermek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hacca gittiğini görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eşini hacca göndermek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacda yemek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınlarının hacca gittiğini görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hacda görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan dönenleri görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top