Kahve falında hacdan dönenleri görmek

Kahve falında hacdan dönenleri görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hacdan dönenleri gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında hacdan gelen hediye görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına inanılır.

Kahve falında kocasının hacca gittiğini görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında hacdan hediye almak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendini hacca gittiğini görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına inanılır.

Kahve falında hac yolculuğu yapmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında hacca uçmak muradınıza ereceğinize, çok üst mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında hacca gitmek gelmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kötü sözler duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top