Kahve falında güvercinle konuştuğunu görmek

Kahve falında güvercinle konuştuğunu görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işinde başarılı olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında güvercinle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Evde veya işinizde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınızı geliştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında güvercinin konuştuğunu görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinle konuştuğunu görmek işlerine yeni işler katacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan beyaz güvercin görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan güvercin görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe ve güvercin görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ak güvercin görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top