Kahve falında güvercini öpmek

Kahve falında güvercini öpmek ticaret sektörüne atılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini öpmek gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Kahve falında güvercin öpmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin öpmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini öpmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulur.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında küçük güvercin görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin pislediğini görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin kafesi görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin ezmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top