Kahve falında güvercin doyurmak

Kahve falında güvercin doyurmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin doyurmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında güvercin doyurmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işarettir.

Kahve falında ruhunun dolaştığını görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında açı doyurmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında hayvanları doyurmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, işlerin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya doyamamak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top