Kahve falında güneşin doğmadığını görmek

Kahve falında güneşin doğmadığını görmek iyilik görüleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, tüm keyfinin kaçacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğmadığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında güneş doğması görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında güneşin doğmadığını görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında güneş doğmadığını görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğmamış çocuğa isim koymak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında doğmamış oğlunu görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında doğmamış torun görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anadan doğma kadın görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top