Kahve falında arabanın değiştiğini görmek

Kahve falında arabanın değiştiğini görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın değiştiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Kahve falında arabanın lastiklerini değiştirmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında arabanın değiştiğini görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde kan görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın kapısını açmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın uçurumdan düştüğünü görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın içinde ağlamak iş hayatında değişiklik yapacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında arabanı bulamamak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top