Kahve falında güldüğünü görmek

Kahve falında güldüğünü görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, zor zamanlar geçirileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında güldüğünü gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sesle gülmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanla gülmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin güldüğünü görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine gülmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında sessizce gülmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oynamak gülmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülmek kahkaha atmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top