Kahve falında görünmeyen birini görmek

Kahve falında görünmeyen birini görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında görünmeyen birini gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında görünmez yaratık görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek görüp sevmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hakir görülmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü görüp ağlamak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında gelin görüp ağlamak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek kime gideceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında başbakanı görüp konuşmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top