Kahve falında giyilmemiş çorap görmek

Kahve falında giyilmemiş çorap görmek bir akrabadan hata görüleceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, cebinin para göreceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında giyilmemiş çorap gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Kahve falında çorabını yırtık görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katlanmış çorap görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çorapla yürümek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz çorap görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çorap giydirmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz çorap görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında çoraplı yürümek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine tabir olunur.

Kahve falında tül çorap almak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top