Kahve falında fitil sokmak

Kahve falında fitil sokmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında fitil sokmak gördüyseniz:

  • İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz.

Kahve falında fitil sokmak çok iyi işler ortaya konacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında fitil ilaç görmek çevre değiştireceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında fitil ilacı görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ilaç fitil görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ateşe elini sokmak parasını ve malını kaybedeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında örümcek sokmak başarıları ile tanınacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini pisliğe sokmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında göle ayak sokmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top