Kahve falında fare ve cardın görmek

Kahve falında fare ve cardın görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve cardın gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında fare ve cardın görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cardın fare görmek emellere ulaşılacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında fare cardın görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cardın öldürmek temize çıkacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü cardın görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Kahve falında siyah cardın görmek darp edileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cardın görmek sağlığın da bozulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cardın öldürdüğünü görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top