Kahve falında fare öldürmek

Kahve falında fare öldürmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulur.

Kahve falında fare öldürmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında siyah fare öldürmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerinde fare öldürmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına inanılır.

Kahve falında sopayla fare öldürmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir fare öldürmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde fare öldürmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare öldürmeye çalışmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında fare öldüreni görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında fare öldürmeyi görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top