Kahve falında evin balkonunda olmak

Kahve falında evin balkonunda olmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Kahve falında evin balkonunda olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilecek keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında evin balkonunda toprak görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalettir.

Kahve falında evin balkonundan bakmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin balkonundan düşmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında evin balkonun yıkıldığını görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında evin balkonundan atlamak işlerinin başarılı olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi evinin balkonunu görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evin balkonunu yıkamak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, günah ve suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin balkonunun yıkıldığını görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sorumluluk alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top