Kahve falında eski işyeri görmek

Kahve falında eski işyeri görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yeni işler yapılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski işyeri gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli eski işyerini görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işini görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski işyerini görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eski işine çağrılmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında eski işyeri müdürünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında eski işine başlamak kişinin rahat edeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski işyerine girmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top