Kahve falında eşiyle sarılmak

Kahve falında eşiyle sarılmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eşine sarıldığını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına delalettir.

Kahve falında eski eşle sarılmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine sarılmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşine sarılmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş eşiyle sarılmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş eşe sarılmak hem itibar edineceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşine sarılmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top