Kahve falında eşini öpüşürken görmek

Kahve falında eşini öpüşürken görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eşini öpüşürken gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Kahve falında eşinin işediğini görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini bıyıklı görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin kardeşiyle ilişkiye girdiğini görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin savaşa gittiğini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, refah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında eşiyle namaz kılmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eşinin düğününü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında eşine yakalanmak huzurlu bir hayata adım atacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top