Kahve falında erkeğe kaçmak

Kahve falında erkeğe kaçmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğe kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında başka bir erkekle kaçmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşından kaçmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekten kaçmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe kaçmak bilgiyle donanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle kaçmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bi erkekten kaçmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top