Kahve falında annenin hacca gittiğini görmek

Kahve falında annenin hacca gittiğini görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında annenin hacca gittiğini gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Kahve falında annesini hacca giderken görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini hacca göndermek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini hacda görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi hacda görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın hacdan geldiğini görmek rızık eksikliği yaşayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi haca göndermek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi hacca göndermek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında annesiyle hacca gittiğini görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top