Kahve falında dostunla öpüşmek

Kahve falında dostunla öpüşmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yanlış işler yapacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dostunla öpüşmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, taşınma, dekorasyon ya da tadilat türünde işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Kahve falında bir dostunun öldüğünü görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dost olmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski dostunu görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında aile dostlarını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dostla sohbet etmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dostuna sarılmak malının, parasının ve makamının artacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dostunu öpmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dost köpek görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top