Kahve falında dişlerinin çürüyüp döküldüğünü görmek

Kahve falında dişlerinin çürüyüp döküldüğünü görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin çürüyüp döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık diş çekmek fakirlikten kurtulacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişten kıl çekmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Kahve falında azı diş görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin yeni diş çıkardığını görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek mutluluk ve saadete, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında çürük dişleri çıkarmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, işlerin toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında dişleri olan balık görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top