Kahve falında dişinin çikarmak

Kahve falında dişinin çikarmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, amacına ulaşabileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin çikarmak gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Kahve falında dişine sakız yapışmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin birinin olmadığını görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin sarardığını görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun dişini görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi kedi görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi dişi görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine inanılır.

Kahve falında dişin ağrıdığını görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya rivayet eder.

Kahve falında ön dişinin çürüdüğünü görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, ticaret hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top