Kahve falında denetim yapmak

Kahve falında denetim yapmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denetim yapmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Kahve falında denetim yapmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında denetim görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kete yapmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze hazırlığı yapmak eve kapanıp, kendine döneceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında yatağına büyük abdest yapmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine inanılır.

Kahve falında sütlaç yapmak başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında duvara kireç yapmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hediye çekilişi yapmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top