Kahve falında dal görmek

Kahve falında dal görmek bolluk ve bereket geçireceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, canının sıkılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, gün sayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Kahve falında dal gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek helal olmayana göz dikmeyeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç dalında oturmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık dalları görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, malını ve canını riske edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında zeytin görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın dalına çıkmak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Kahve falında dalında patlıcan görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğde dalı görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında dalından çilek toplamak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top