Kahve falında cuma namazı kılındığını görmek

Kahve falında cuma namazı kılındığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kazancının epey düşeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılındığını gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Kahve falında cuma namazı kılmaya gitmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide cuma namazı kılındığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında cuma namazı kılmamak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına inanılır.

Kahve falında cuma namazı kılanı görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılmaya çalışmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına inanılır.

Kahve falında cuma namazının kılındığını görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında cuma namazı kılan birini görmek husumetlerin başgöstereceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılan cemaat görmek düşmanlarımızı alt etmeye, bir sebeple çok zor günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top