Kahve falında çok yüksekten atlamak

Kahve falında çok yüksekten atlamak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten atlamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Kahve falında yükseklerden atlamak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında yüksek atlamak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi yerden atlamak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun yüksekten atladığını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top