Kahve falında çok soğan görmek

Kahve falında çok soğan görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, işlerin daha kötü bir hal alacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok soğan gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında birisine soğan vermek aldığı borçların katbekat artacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden soğan almak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında soğan kusmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan doğramayı görmek duraklama yaşanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kuru soğan satmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil soğan vermek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük soğan görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında zambak soğanı görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top