Kahve falında çok korkmak

Kahve falında çok korkmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok korkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Kahve falında denize atlamaktan korkmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvandan korkmak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işarettir.

Kahve falında denizde boğulmaktan korkmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyden korkmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak sıkıntılarını çözeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine yorulur.

Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak işlerinin gerileyeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayıp korkmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında şeytandan korkmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top