Kahve falında çok kişi öldürmek

Kahve falında çok kişi öldürmek borçlanacağına, kazancının çok düşeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında çok kişi öldürmek gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin birbirini öldürdüğünü görmek onları tebrik edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi öldürmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği bir kişinin öldüğünü görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında iki kişi öldürmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyi öldürmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, helal ekmek yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kişinin öldüğünü görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top