Kahve falında çocuğunun saçının döküldüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun saçının döküldüğünü görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun saçının döküldüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında çocuğun saçında bit görmek önünün açılacağına, dedikoduya yorulur.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek imkânların günden güne azalacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun saçını kesmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top