Kahve falında altınlar bulmak

Kahve falında altınlar bulmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altınlar bulmak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında bizans altını bulmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının altın bulduğunu görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalettir.

Kahve falında yeraltında altın bulmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendi geleceğine işarettir.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanlarını kaybetmeye yorulur.

Kahve falında altın takı bulmak iş hayatında değişiklik yapacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde altın bulmak daha çok kazanmaya başlayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında altın kaybetmek ve bulmak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur içinde altın bulmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, koyu muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top