Kahve falında çocuğunu sevmek

Kahve falında çocuğunu sevmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, birçok ortaklık kurulacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sıkıntılarını atacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Kahve falında başkasının çocuğunu sevmek kişinin esenlik bulacağına, sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğun annesini görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarıldığını görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evine gitmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top