Kahve falında ciğer yemek görmek

Kahve falında ciğer yemek görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ciğer yemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Kahve falında pişmiş ciğer yemek işinize ve hanenize bereket geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında insan ciğeri yemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciğer kebap yemek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kavrulmuş ciğer yemek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Kahve falında ciğerli pilav yemek onlardan hayırsızlık göreceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ciğ ciğer yemek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu ciğeri yemek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top