Kahve falında çiğ et almak

Kahve falında çiğ et almak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında çiğ ete dokunmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye çiğ et vermek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ yılan eti yemek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kara et görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına yorulur.

Kahve falında birine çiğ et vermek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, her nimetin lezzetine varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ dana eti görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çiğ et görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top