Kahve falında altın ve yılan görmek

Kahve falında altın ve yılan görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve yılan gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Kahve falında yastığının altında yılan görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında altın rengi yılan görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında altın renkli yılan görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, yeni mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında taş altında yılan görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında toprağın altından çıkan yılan görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında altın yılan görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında altın sarısı yılan görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı altında yılan görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top