Kahve falında çay sattığını görmek

Kahve falında çay sattığını görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında çay sattığını gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında erkekle çay içmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma çayı görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işarettir.

Kahve falında çay servisi yaptığını görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında çaydanlıkta çay demlemek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işarettir.

Kahve falında çay telvesi görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında bardaktan çay içmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, aile hayatının hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında çay görüp içmemek kadim dostlar edineceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kazancın artmasına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top