Kahve falında cardın öldürmek

Kahve falında cardın öldürmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, güvensizlik duymaya, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında cardın öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında cardın öldürmek hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında cardın öldürdüğünü görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında fare ve cardın görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında fare cardın görmek saygınlığının da artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cardın görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük cardın görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında ölü cardın görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah cardın görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top