Kahve falında cardın öldürdüğünü görmek

Kahve falında cardın öldürdüğünü görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına tabir olunur.

Kahve falında cardın öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Kahve falında cardın öldürdüğünü görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cardın öldürmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kazancının helal para olacağına alamet eder.

Kahve falında fare ve cardın görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında cardın fare görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare cardın görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük cardın görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine yorulur.

Kahve falında cardın görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü cardın görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top