Kahve falında cardın fare görmek

Kahve falında cardın fare görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yanlış işlere girileceğine, işinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cardın fare gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında fare cardın görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bütçesinin daralacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve cardın görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında cardın fare görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü cardın görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cardın görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cardın öldürmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük cardın görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cardın öldürdüğünü görmek büyük savaşların yaşanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top