Kahve falında çanta çaldırdığını görmek

Kahve falında çanta çaldırdığını görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine alamet eder.

Kahve falında çanta çaldırdığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Kahve falında çantasından para çaldığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında para çantası çaldırmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir çanta dolusu para çalmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çanta çaldırmak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çantadan para çaldırmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında para çantasını çaldırmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çantadan para çalmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çanta çaldığını görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top