Kahve falında camide öpüşmek

Kahve falında camide öpüşmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında camide öpüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor.

Kahve falında camide ezan sesi duymak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini camide namaz kılarken görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında camide sure okumak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında camide günah işlemek kazanılacak ve ele geçecek paraya, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiden içeri girmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini camide görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında camide kavga etmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında camide kaybolmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rahatlığa ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top