Kahve falında altın hediyesi almak

Kahve falında altın hediyesi almak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hastalıklarını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında altın hediyesi almak gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük altın hediye almak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, rızkından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileklik hediye etmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpe hediye etmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın zincir hediye almak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine yorulmaktadır.

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük hediye edildiğini görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik hediye edildiğini görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top