Kahve falında büyük cardın görmek

Kahve falında büyük cardın görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında büyük cardın gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Kahve falında büyük cardın görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cardın öldürmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ölü cardın görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cardın görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare ve cardın görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cardın fare görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, maddi açıdan ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında cardın öldürdüğünü görmek programların ve projelerin tutmayacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare cardın görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top