Kahve falında büyük abdestini yaparken görmek

Kahve falında büyük abdestini yaparken görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdestini yaparken gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında büyük abdeste kurt görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının büyük abdest görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük abdestini eline almak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük abdest yapmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest toplamak güzel ve bereketli işlere gireceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına inanılır.

Kahve falında büyük abdestte kurt görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdestini yapan birini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top