Kahve falında burnunun koptuğunu görmek

Kahve falında burnunun koptuğunu görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, adeta havalara uçacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında başarılı olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında burnunun koptuğunu gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Kahve falında burnu büyümek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnuna estetik yaptırdığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek şansının hep açık olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine inanılır.

Kahve falında burnun üzerinde kıl görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında burnunu kaşımak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kurt çıkarmak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunda kurt görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top