Kahve falında bozuk yemek

Kahve falında bozuk yemek saygınlığını yitireceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk yemek gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında bozuk et yemek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para yemek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk pasta yemek ortalığın sakinleşip, durulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk yemek görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk yiyecek yemek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk tavuk yemek yükünün azalacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bozuk yumurta yemek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk tatlı yemek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top