Kahve falında boynuzlu inek görmek

Kahve falında boynuzlu inek görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu inek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, büyük miktarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek böylece hayatından memnun olacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek artık rahat bir nefes alacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzsuz inek görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek boynuzu tutmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top