Kahve falında biriyle tatlı yemek

Kahve falında biriyle tatlı yemek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, her gün daha fazla dolacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, nefsine uyacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle tatlı yemek gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Kahve falında tepside tatlı yemek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, yarasını saracağına alamet eder.

Kahve falında tatlı bir meyve yemek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinden tatlı yemek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında börek tatlı yemek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Kahve falında sürekli tatlı yemek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalettir.

Kahve falında ekmek tatlısı yemek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı çikolata yemek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı tatlı yemek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top