Kahve falında birisine doğum yaptırmak

Kahve falında birisine doğum yaptırmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine doğum yaptırmak gördüyseniz:

  • Olan biten değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

Kahve falında tek başına doğum yapmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalettir.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmış inek görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile olup doğum yapmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmeden doğum yaptığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yaptıktan sonra kan görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum ebesi olmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin doğumunu görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top