Kahve falında birisinden altın hediye almak

Kahve falında birisinden altın hediye almak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisinden altın hediye almak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında altın kol saati hediye almak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında altın kolye hediye edildiğini görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin altın hediye ettiğini görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye altın görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalettir.

Kahve falında altın gerdanlık hediye almak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük altın hediye almak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın takı hediye almak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın saat hediye etmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top